Ingrediente
- 800g mușchiuleț de porc
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 linguriță sare
- 1/2 linguriță piper proaspăt macinat
- 1/2 linguriță oregao
- 1/2 linguriță măghiran
- 1/2 linguriță cimbru
- 1 linguriță usturoi granule
- 1 linguriță coriandru măcinat
Pași
1. Preâncălzim cuptorul la 200 grade C.
2. Punem într-un bol toate mirodeniile și le amestecăm.
3. Curățăm mușchiulețul de fascii și grăsime.
4. Înțepăm mușchiulețul, pe toată suprafața lui, cu o furculiță.
5. Masăm mușchiul cu ulei de măsline și apoi îl îmbrăcam cu condimente pe toate părțile.
6. Încingem o lingură de ulei într-o tigaie care poate fi introdusă în cuptor. Prăjim mușchiul pe toate părțile(cam 6 minute) după care îl introducem în cuptor pentru 13-15 minute.
La jumătatea timpului îl întoarcem pentru a se rumeni uniform.
7. Transferăm mușchiul pe un tocător de lemn și îl lăsăm să se odihnească 5-10 minute. Apoi îl tăiem în felii.
Așa arată mușchiulețul meu, este foarte gustos și suculent.
Poftă bună!!!
0 Comments