Ingrediente
- 2 pulpe pui de țară
- 4 fire de ceapă verde
- 2 fire usturoi verde/3 căței de usturoi
- 1 pahar vin roșu
- 1/2 pahar suc de roșii
- 1/2 pahar apă
- 2 roșii
- sare și piper
- 1/2 legătură de pătrunjel
Pași
1. Tăiem ceapa și usturoiul rondele.
2. Decojim roșiile și le tăiem în bucăți mici.
3. Așezăm carnea în Crock-pot după care adăugăm ceapa și usturoiul, sucul de roșii, apa, vinul, roșiile tăiate. Asezonăm cu sare și piper. Setăm funcția High și gătim totul în jur de 3 ore sau până când carnea se desprinde de pe os.
Info! La fiecare ridicare a capacului timpul de gătire se prelungește cu 15 minute, în concluzie ridicați capacul și verificați carnea după cel puțin 2 ore.
Dacă folosiți pui cumpărat timpul de preparare se scurtează. Puteți să verificați carnea după o oră jumate.
La final adăugăm pătrunjel tocat mărunt.
Așa arată ostropelul meu la final. Este delicios și miroase incredibil.
Poftă bună!!!
0 Comments