Ingrediente
- 125g valeriană
- 1 roșie mare sau câteva roșii cherry
- 200g brânză gorgonzola
- 100g miez de nucă
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură oțet balsamic
- sare
Pași
1. Spălăm foarte bine valeriana.
2. Tăiem roșia în bucați mari(roșiile cherry se taie în jumătăți).
3. Tăiem nucile în bucăți mari.
4. Brânza fie o tăiem fie o fărâmițăm cu degetele(așa cum am facut eu).
5. Așezăm valeriana spălată și bine scursă de apă într-un castron încăpător. Peste ea adăugăm restul ingredientelor.
Amestecăm totul bine, potrivim de gust cu sare și salata este gata.
Așa arată salata mea la final, este gustoasă și hrănitoare.
Vă doresc poftă bună!!!
PS Marian îți mulțumesc pentru gorgonzola.
0 Comments